Vovv eller

20140715-085829-32309650.jpg
Hej tjena hallå, jag har varit i Göteborg. Lill-husse spelade en handbollsturnering och vi andra i familjen åkte upp för att titta den sista halvan av Partille Cup, som turneringen heter.
Resan gick hur bra som helst. Jag sov stora delar av vägen. Vi fick köra med den lilla bilen för den stora bilen var hos farbror bildoktorn. Den lilla bilen kan man kalla Surrande biet när man kör på stora jättesnabba vägen. Men jag fick kissa i Halmstad. I Göteborg bodde jag mitt i smeten, precis vid något som heter Götaplatsen. Ett fyrstjärnigt hotell dit hundar är välkomna. Elite Park Avenue Hotell, glöm aldrig det.

20140715-091033-33033102.jpg
Storstaden är jag inte helt van vid men matte och husse var med mig och jag fick massvis av beröm. Jag fick sniffa runt och bekanta mig med miljön. I en park träffade vi på en mystisk varelse. Jag tyckte den var läskig och cirkulerade tveksamt runt den innan jag med två steg fram och ett tillbaka vågade närma mig. Väl framme sniffade jag försiktigt. Den stod blickstilla. Husse knackade den på baken. Det lät ihåligt och metalliskt. Matte kallade varelsen staty sen gick vi vidare. Piiiiinsamt Ziggy!
Vi hejade så klart på lill-husse och hans lag när de spelade handboll. Alla barnen ville klappa mig. Det var kul. Första matchen regnade det så mycket att jag trodde matte lurat in mig i duschen. Hundarna i Göteborg är lite koko. De säger vovv eller när de pratar. Vad då eller? Mjao kanske?

20140715-092124-33684846.jpg
Alla intryck tog på krafterna. Vi skulle titta på fotboll på hotellrummet. Jag minns inte något av matchen.
När vi åkte hem körde vi inom Ullared. Jösses vilken cirkus! Jag låg i skuggan medan tvåbeningarna i två omgångar for in i den där gula ladan och kom ut med ännu gulare plastpåsar. Är ni goa eller!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s