Födelsedagsgris!

IMG_8577

 

Hipp hipp, hurra! I dag är det inte en vanlig dag, i dag är det Ziggys födelsedag.

Redan på morgonen fick jag extra mycket kel och de andra i familjen sa grattis till mig. Jag hade inte en aning om vad det innebar men så berättade lill-husse att det i dag är ett år sedan jag föddes och att man ska fira födelsedagar. Min födelsedag skulle firas när vi alla var hemma igen i eftermiddag. Det blev en dag på doggis då jag lekte hårt med Sigge och Sally valp men inte kunde släppa tanken på vad det innebär att bli firad.

Väl hemma sa husse att han skulle baka en tårta till mig. Jag följde efter honom till köket och såg hur han kokte ris, hackade och kokte morötter samt skar en kycklingfilé i mindre tärningar och kokte dessa. Under tiden som allt kokte och svalnade gick husse loss med en kniv på fem gurkskivor. När matte kom hem tog hon och lill-husse ut mig på en promenad. Då vi kom tillbaka var tårtan klar och husse serverade den. Fin var den och dofterna var lockande. Husse hade skrivit ZIGGY med gurkbokstäver. Nästan synd att äta upp dem. Nästan.

IMG_8580

 

Okej matte, sluta säg vänta och säg det magiska ordet innan jag dreglar på mig.

IMG_8586

 

Jag fick en leksak som är gjord för att tåla vatten. Det kan bli skoj nu när säsongen är här då även tvåbeningarna vågar stoppa sina tassar i havet. Leksaken är förmodligen tänkt att en hund ska simma efter och hämta in till stranden. Den må tåla vatten men den tålde inte mina tänder i tio minuter.

20130531-183519.jpg
Den här fina hälsningen fick jag från en av lill-husses kompisar.

Att fylla år var en helt okej upplevelse, det gör jag gärna om men måste vi vänta till nästa år?

Mitt första år har varit kul och jag är säker på att det kommande året blir lika kuligt. Husse satte ihop ett litet bildspel över mitt första år. Nästan lite sötvarning på några bilder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s