Nytt skojställe

Hide and seek

I dag åkte jag och husse till Lomma och hundrastplatsen där. Husse hade hittat hundrastplatsen i Lomma på Facebook av en slump när han sökte efter en annan sida med Lomma i namnet. Jag gillar slumpar! När vi kom dit hade ännu inte några andra hundar kommit. Det var kanske tur för nu kunde jag undersöka hela hundrastplatsen ostörd. Massvis av dofter och spännande saker att undersöka.

An old ball

Jag hittade en riktigt gammal boll som hade sett sina bästa dagar. Den var krispig och skör av kylan. Några tugg och den föll samman i ännu färre delar. Skitboll!

Play with me

Jag och husse tog en promenad från hundrastplatsen ner till havet. Där fanns det en hel del fåglar som jag ville jaga men husse var inte lika intresserad av att springa efter fåglar och han släppte inte mig lös. Vi gick tillbaka till hundrastplatsen och snart kom det fler hundar. Dvärgpudeln Ditte ville leka dragkamp hela tiden. Jag ville sniffa henne där bak men fick vackert finna mig i att leka dragkamp istället. Det var också skoj och jag passade på att sniffa lite när hon lekte dragkamp med någon annan hund. He he he!

Hi!

Jag var lite restriktiv mot en Rottweiler och en annan stor hund. Kändes att jag var i underläge mot dem och förstod snabbt att de inte gillade mina försök att leka dominerande hanne. Gaia var mer inne på att busa. Här hälsar vi på varandra för första gången.

David and Goliat

 

Snart var det full rulle kanelbulle!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s