Snö!

_MG_9613

Medan vi sov hade hela världen utanför huset blivit helt vit. Jag trevade försiktigt med tassarna och kände efter med några första steg i det vita innan jag insåg att det inte var någon fara alls. Tvärtom så var det vita hur kul som helst. Snö heter det visst. Jag körde ner nosen i snön, sprang fram och tillbaka på tomten och plogade fina fåror. Efter lunch gick vi till pulkabacken. Lill-husse och hans kompis hade med sig några lustiga saker som de åkte på ner för backen i världens fart. Sen sprang de upp för backen och åkte ner igen. Helt ologiskt men det såg verkligen skoj ut.

Runner

Jag fick vara lös och sprang som en gasell  genom snön. Det var härligt att få spränga fram över de vita vidderna så att snön sprutade. Tjoho!

Acceleration

Jag sprang fram och tillbaka mellan matte och husse. Inte så logiskt det heller men jag fick åtminstone godis av matte när jag kom till henne.

Your teeth scares me

Jag träffade en Golden Retriever som var ett år gammal. Hon var lika busglad som jag och vi hade en jättekul lekstund.

Ziggys first snowDen enda baksidan av det här med snö är att det fastnar i pälsen. Lite jobbigt men jag fick leka i badkaret när vi kom hem för att bli av med snöbollarna och det är ju fantastiskt skoj. Finns nog inte något dåligt med snö egentligen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s