Älghund?

20121030-141419.jpg
Lill-husse var och klippte sig i dag. Han skötte sig exemplariskt, satt helt stilla och gjorde som klipparen sa. Där har jag mycket att lära. Snart ska jag på min första utställning så jag vet att en klippning stundar även för mig. Får anlita lill-husse som personlig tränare sen går klippningen som en dans och jag får en slickepinne efteråt.

På promenaden efter lunch träffade jag och husse två andra hundar med sina hussar och en matte. Den ena hunden såg ut som en vit variant av Chewbacca och den andra var en Norsk älghund. Jag blev dock tveksam, den hade inte tillstymmelse till horn. Tror att någon skojar med mig.

När vi gick vidare mötte vi två enorma hundar som hade vars en människa på ryggen. Det var sjukt läskigt. Jag gläfste lite. De båda andra gnäggade, frustade och tittade på mig lite slött. Jag gömde mig bakom husse tills de hade passerat så att jag kunde sätta full dra-i-kopplet-fart i rakt motsatt riktning. Tittade mig inte om en enda gång. Hoppas att det aldrig kommer såna till doggis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s