Höjdare

20121021-213830.jpg
I dag har jag varit högt uppe i luften kan du tro. Vid några tillfälle kunde jag se ner på husse. Det kändes lite ovant. Jag har provat på ännu mer agility.

Efter frukost och kaffe – Ja husse tog två muggar kaffe. Jag tog en tupplur. – hoppade vi in i bilen och körde till brukshundsklubben. När vi kom dit var det fullt med folk och hundar där. En större tävling i lydnad var i sitt slutskede. Massvis av hundar att hälsa på men de allra flesta var så väluppfostrade att de ignorerade mig. Vi ville inte riskera att störa i tävlingen och gick till bortre delen av området avskilt från alla andra. Där tränade vi lite lydnad och inkallning. Agilitybanan låg öde och lockande. Jag fick testa några hinder. Vippbrädan var döläskig och jag hoppade av när den slog över. Jag lät mig dock inte skrämmas av det utan provade att gå på vippbrädan några gånger till. Fortfarande läskigt. Ett högt hinder klarade jag galant. Noterade hur högt upp jag var men husses trygga grepp i kort koppel gjorde mig lugn. Jag gick på en hög smal spång ett par gånger. Bilden är från en av gångerna. Oj vad det kittlade i magen att gå på en så smal bräda på den höjden.

20121021-215130.jpg
Om man har koppel förvandlas lätt agility till något helt annat. Jag och hindret blev snabbt en enhet om jag säger så. Inga ytterligare kommentarer.

20121021-215314.jpg
En spännande dag som tog ut sin rätt på en liten valp. På kvällen kraschade jag i en av mina favoritställningar och drömde om dagen då jag far fram som Usain Bolt genom agilitybanan. Natti natt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s