Tazza

20121017-213452.jpg
Hej kompis! Har du sett så snygg jag är! Fått lite hyffs på pälsen och för första gången sen jag var riktigt liten, en definierad nos. Hur detta gick till? Jo jag drog ut lådan, tog fram etuiet med saxar, drog upp blixtlåset på det, tog en sax och klippte.

Trodde du på det? Meeeen!

20121017-213802.jpg
Sanningen är den att hela familjen åkte hem till Sofie i Häljarp och hälsade på. Av hennes tre Lagotto var två hemma och det var vara Tazza, den yngsta, som ville leka. Vilja morrade och skällde ut mig. Tazza är 1,5 år och också väldigt leksen. Innan jag fick leka med henne visade Sofie matte och husse hur jag skulle klippas på huvudet. Jag kände mig rätt trygg i Sofies händer. Det märks stor skillnad på saxhanteringen när någon med så stor erfarenhet av Lagotto-klippning jobbar. Jag fick öronfickor, definierad nos och ett jämnt snyggt skägg. Supersnygg blev jag. Lätt den snyggaste Lagotto-hannen i huset. Ja, ja, den enda också.

20121017-214504.jpg
Efter klippningen fick jag belöning i form av nötfärs. Himmelriket! Sen släpptes äntligen Tazza och Vilja fram till mig. Vilja fick som sagt vända och gå tillbaka på andra sidan grinden. Tazza och jag for runt som tordyvlar i skymningen. Upp i soffan, ner från soffan, tumla runt, in under bordet, brottas och upp i soffan igen. Fullt ös! Människorna fikade och Tazza visade mig sin armé av leksaker. En del lät hysteriskt roligt andra bara hysteriskt.

20121017-214942.jpg
Väl hemma gjorde jag inte många knop. Somnade i en fåtölj och försvann snabbt in i drömmarnas land. Husse gick och la sig tidigt. Han lyfte in mig i deras säng. Jag noterade att jag var i sängen och somnade omedelbart om. På morgonen vaknade jag i min egen korg på golvet. Matte påstås ha lyft ber mig från sängen när hon gick och lade sig. Lite morr på såna fasoner. Jag längtar tills jag blir lite större och kan hoppa upp i deras säng själv. På husses planhalva är min hemmaplan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s