Zlatan alltså

;

Husse hämtade mig redan halv tre på eftermiddagen. Det var gött. Lunchvilan var precis slut och jag hann inte ens gå ut på eftermiddagslek i någon av inhägnaderna innan det bar av hem. Vi hämtade lill-husse på skolan innan vi gick in hemma. Jag inledde mitt fredagsmys med att ligga i solskenet på altanen och tugga på en sten. Det var varmt och härligt. Raka motsatsen mot det där kalla och vita som har täckt marken de senaste två morgnarna.

;

Efter en timme var jag så svett i pälsen att jag sökte upp lill-husse och husse som satt i soffan och pillade på sina ajfånar. Jag slog mig ner bredvid dem och slöt ögonen. Nu snackar vi kvalitetsmys.

;

Lill-husse gick på disco. Matte, husse och jag slog oss ner framför teven och kollade på bollek regisserad av Zlatan. Tänk att få betalt för att jaga en boll. Vilken lyx! Jag tittade förundrat på husse och undrade över det gröna de sprang på. Husse grymtade något om plast. Men tjena! Bollek ska utföras på riktigt grönt. Det ska lossna tuggvänliga tuvor och man måste kunna ta en paus från bolljagande för att gräva lite. Vem kan gräva i plast? Bollek kan man inte utöva på sånt där fejkeri! Bättring tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s