Vilka klipp

20121007-192631.jpg
I dag har det klippts kan jag lova. Första klippet gjorde husse med gräsklipparen. Jag har en hatkärleksfull nyfikenhet till den där röda grejen som husse knuffar fram och tillbaka. Den låter läskigt så jag gör allt vad jag kan för att överrösta den med taktfasta voff. Väldigt många voff senare ställde husse in gräsklipparen i förrådet. Nu var det slut på jobb. Nu kan han fokusera helt på att leka med mig. Trodde jag ja. Där kommer husse med en kantklippningssax. Klipp klipp klipp. Jag stjälpte till så gott jag kunde genom att morra lite åt saxen och bita i den så fort husse lade den ifrån sig för att gräva upp ett ogräs.

På kvällen var det dags för klippning av min päls. Upp på trimbordet. Väldigt kaotiskt inledningsvis tills matte kom på att vi skulle använda klicker. Med förstärkning när jag gjorde rätt och höll mig lugn kunde husse klippa min rygg relativt bra. Övning ger kortare päls som det heter.

I morgon ska klippningen fortsätta. Om husse berömmer mig med en halv korv efteråt, precis som han gjorde i dag, så kommer det att gå hur bra som helst.

20121007-194104.jpg
Brottningsmatch med Leo. Jag vann!

Jag är helt okej i magen igen. Gårdagens kur med kokt kyckling, ris och morötter gjorde susen. Husse kunde dock inte kontrollera helt vad jag satte i mig. Han tittade på mig och sa något om att jag bara skulle dricka vatten och magproblemet skulle svältas bort. Jag gav honom en lång blick sen gick jag ut i trädgården och åt upp en jordklump

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s