Eurogroom

20120927-141810.jpg
Husse har köpt ett trimbord från Eurogroom. Innan jag hade provat det var jag inte helt säker på att jag skulle tycka att det var bättre än stora bordet i uterummet som jag hittills fått stå på. Jag menar det stora bordet ger mig ju väldigt mycket mer plats att smita undan från pälsvård, klippning av klorna eller någon annan omvårdnad. Nu när jag väl har varit uppe på trimbordet tycker jag att det är mycket bättre. Det är högre vilket känns aningen läskigt så jag håller mig på mer frivilligt mattan så att säga. I och med att det inte är lika brett som stora bordet behöver jag inte heller sträcka mig så långt för att nå godsakerna som jag mutas med medan matte eller husse pysslar med mig. Bara en sån sak gör att alla hundar är värda ett bra trimbord.

Eurogroom har ännu inte postorder tyvärr. Vi hoppas att de får det snart. Husse köpte trimbordet med tillbehör samt saxar och lite annat skoj av Eurogroom på lördagen av den stora utställningen på Sofiero i Helsingborg. På söndagen packade husse upp trimbordet. Det visade sig att det var sönder. Såg ut att ha åkt i backen under någon transport. Benen hade brutits loss från spånskivan och tagit med sig alla pluggar och stora bitar av själva skivan. Husse ringde till Eurogroom direkt. Efter samtalet skickade han ett foto på skadan via MMS. Kort därefter fick husse ett svar från Eurogroom där de undrade om det var okej att de skickade en ny skiva och husse monterade benen på den. Det är ju inte några problem för husse, han kan hantera en skruvmejsel han. Ett par dagar senare hade posten levererat en ny skiva till oss. Husse monterade benen och vårt fina trimbord kunde invigas.

Jag tycker det är suverän service av Eurogroom. Vi behövde inte betala för frakten heller. Jag hoppas verkligen att Eurogroom skaffar postorder i framtiden för det är precis den här typen av människor man vill ha att göra med och stötta genom att handla från dem. Tack Peter på Eurogroom. Ett fyrfaldigt voff för dig.

Voff – voff – voff – voff

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s