Taskmört

20120923-211109.jpg
Dagen började slött. Matte körde lill-husse till innebandyträningen. Husse låg i sängen och drog sig. Det smittade. Jag satt och tittade ut. Filosoferade och funderade över vad den här dagen kommer att erbjuda. Föga anade jag den lömska plan som smiddes i husses hjärna.

Lill-husse och matte kom hem. Vi hade lunchen klar till dem. Efter lunchen körde matte till iForm-loppet i stan. På vägen släppte hon av lill-husse på hans street dance. Husse och jag tog den stora bilen. Jag hade inte en aning om vart vi skulle. Husse sa att vi skulle hämta lill-husse efter att vi hade gjort ett ärende. Vi åkte till ett ställe med massa affärer. Husse gick in i en butik med gul skylt och ett namn vars första bokstav såg ut som en älg. Jag fick inte följa med. Efter en stund öppnades bakluckan i bilen och husse lastade in en hög röda metallpinnar samt en rulle med något grönt insvept i plast.

20120923-211928.jpg
Jag blev sur. Jag ÄR sur. Väl hemma tog husse på sig fåniga kläder och gick ut i trädgården. Efter en knapp halvtimme hade han satt upp ett nätstaket runt trädgårdslandet. Vilken fubbick! Skandal! Å mina kliande grävnerver!

20120923-212207.jpg
God natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s