Fy Ziggy

20120829-221336.jpg
Den tredje dagen på jobbet gjorde jag ordentligt fel. Husse skulle bara gå ut ett kort ögonblick från rummet. Jag låg lugn och fin men sen såg jag kabeln. Det kittlade till i tänderna och med några snabba pirayabett var kabeln förstörd. Husse sa inget när han kom tillbaka. Jag sträckte mig för att fullborda mitt verk. Dumt gjort! Känner hur husse tar ett stadigt tag i mitt nackskinn och drar bort mig från kabeln samtidigt som han säger fy Ziggy.

Annars har det gått bra på kontoret. Jag gick in och ur hissen helt själv vid alla tillfälle i dag utom ett. På en promenad vågade jag hälsa lite på en annan hund och stå still nos mot nos med en råtta, husse kallade råttan chiuaua. Inne på kontoret vågade jag hälsa ganska mycket på en av de andra hundarna där. När vi var ute i Kungsparken på lunchpromenad vågade jag stå kvar då en lastbil, en åkgräsklippare och en traktor passerade oss. Att jag var tvungen till att snabbt bajsa efter att lastbilen hade passerat är en helt annan sak.

På kvällen var jag på valpkurs med matte. Det gick jättebra och jag kunde de flesta kommandon redan. Var bara några koner som vi skulle gå slalom mellan som fick mig ut balans. De var skojigare att bita i än att gå runt.

20120829-222810.jpg
I lill-husses stora säck trivs jag bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s