Första jobbedan

Hej, hallå, tjena! I dag skrevs ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har varit på jobbet. Vilken pärs! Själva jobbet och kontoret var hur bra som helst. Fick massvis av uppmärksamhet och blev klappad. Någon tyckte att jag var söt så det gjorde ont. Jag bara: digge digge digge ding ding ding, här glider kingen in!

Husse jobbade och jag gnagade på ett märgben. En arbetsfördelning jag gillar. Hade svårt för att koppla av och det var först framåt elvatiden som jag somnade. Sov som en stock till husse väckte mig för lunch vid tolv.

20120827-174141.jpg

Efter lunchen gick vi ut. Det är den där utebiten av jobbet som är en pärs. Fånigt många saker som låter alldeles jätteläskigt. Höll på att göra i pälsen flera gånger. Husse fick bära mig. Jag körde in mulen under hans haka när han bara mig. Där var det tryggt att snusa. Vi kom till en gigantisk trädgård som husse kallade för Slottsparken. Jösses i min tryffelnos vilka dofter! Under promenaden i parken mötte vi flera hundar. Jag var som vanligt nyfiken och rädd samtidigt. Det allra läskigaste var dock en flock med Ducky som när jag närmade mig dem rörde på sig och kvackade utan att jag bet i dem.

20120827-174706.jpg

Det var en fin trädgård. Även om det var sånt där läskigt vatten i den. Efter en bra stund gick vi tillbaka till husses jobb. Jag gick nästan hela vägen. Rätt stolt faktiskt. Väl tillbaka på kontoret lade jag mig som flickorna i Maglasäte och somnade bums.

20120827-175028.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s