Olydig

I går kväll gjorde jag något dumt. Skäms som en hund för det. Jag skulle gå och lägga mig. Duktigt trött var jag. Så trött att jag stirrade upp mig till en helt okontrollerbar nivå. For runt i sovrummet när husse och jag gått in där för att sova. Jag ville komma upp till husse i sängen. Mest för att busa och bitas. Husse genomskådade mig och det fanns inte en chans att jag skulle få komma upp till honom. Gjorde några försök till men husse ignorerade mig när jag stod med framtassarna i hans säng och nafsade honom i armbågen. Det hela gick så fort. Fick syn på husses högtalarekudde. Tog den och for under sängen. Bet av kabeln och fortsatte sen att bita av bitar av den. Koppartråden inuti kabeln stack mig i munnen och jag skrek till. Husse reagerade på mitt skrik och undrade vad som hänt. Han lyste på mig och såg.

Han blev inte glad.

I dag for matte till IKEA och köpte nya sängbord. En modell med låda som jag inte kan öppna. Jag fattade piken! När matte kom hem bar husse in förpackningarna. Han hämtade verktyg och sen hjälptes han och jag åt att packa upp möblerna. Att montera ihop dem var inte något för mig. Smakade lite på verktygen och bekantade mig med småsakerna som låg i en plastpåse. Det gillades inte. Jag fick i uppgift att ta hand om wellpappen. En uppgift som klippt och skuren för mig.

Nu har husse beställt en ny högtalarekudde. Han har lagt alla roliga saker i sängbordets låda. Kvar finns bara några böcker som jag kan bita i men de är tråkiga och smakar blä. Husses hämnd slutade inte med möblerna. Nej, nej, nu skulle alla kablar plötsligt gömmas. Från garaget hörde jag en massa konstiga ljud. Sen ryckte lill-husse in och hjälpte husse att slå med en hammare. Lite pang, pang, sågelisåg och bank senare hade de båda snickrat en låda som effektivt gömmer alla kablar bredvid husses säng.

Suck.

Jag tror dock att det kan vara bra för min egen hälsad skull.

20120825-174311.jpg
Jag hjälper husse med de platta paketen.

20120825-174453.jpg
Att hantera wellpapp är mycket enklare än att hantera en skruvmejsel.

20120825-174556.jpg
Ser helt okej ut här bak husse.

20120825-174637.jpg
Bra jobbat husse. I med lådan så är sängbordet färdigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s