Utflykt till Skrylle

Tjena kompis! Gissa vad, jag har åkt bil igen. Hur det gick? Jag återkommer till det.

Hela familjen har varit på utflykt till Skryllegården. Jag fick gå okopplad en del av skogspromenaden. Det var superduperspännande. Ville hålla mig nära de andra hela tiden och gärna längst fram. Där var så vansinnigt mycket att sniffa på så jag höll på att baxna. Nosen fick verkligen jobba hårt!

Ute på en stor äng fick jag äta lunch och dricka vatten. Smakade mums efter strapatsen dit. På vägen tillbaka mot Skryllegården och bilen blev jag trött. Husse fick bära mig en bit. Dofterna lockade dock fram nya krafter och jag gick kopplad tillsammans med lill-husse den sista biten.

20120818-150239.jpg
Jag gick jättefint och fick beröm flera gånger. Träning ger färdighet som mamma Totti brukade säga när vi valpar snubblade på våra egna tassar.

Så var det bilåkandet. Husse hade täckt sidorna på hundburen och lagt in några filtar på dynan. Han hade korvat till filtarna och skapat en liten mysigt trång grop i mitten. Då bilen startades och körde i väg gnällde jag lite. Insåg dock att jag låg bra och stadigt även när husse svängde med bilen. Det var skönt att slippa se geografin svischa förbi genom sidorutorna. Fanns ingen som helst anledning att gnälla. Bilåkningen gick galant. Inte det minsta illamående. Hurra vad bra!

20120818-152212.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s