Skön dag

 

Dagen började med att jag fick komma upp till husse i hans säng och gosa. Snacka om att det var gött och mysigt. Skulle lätt kunna tänka mig att sova i hans säng men det lär inte hända förrän jag är stor nog att smyga upp när han och matte sover. Efter frukost blev det lek och kelande med hela familjen innan jag följde med lill-husse in på hans rum. Han spelade tv-spel och jag lekte med Ducky. Vi båda låg i hans stora saccosäck.

När husse väckte mig efter lunchsömnen var det bara han och jag hemma. Matte och lill-husse hade gått på bio. Vet inte vad det är för något men när lill-husse kommer hem därifrån luktar han alltid hamburgare. Jag och husse gick en promenad runt kvarteret. Det var inte fullt lika märkligt att få på halsbandet i dag. Husse berömde mig. Godis!

Det var massvis av spännande dofter att upptäckta under promenaden. Vi gick till en gigantisk gräsmatta och där kände jag mig betydligt tryggare att gå än vad jag gör med asfalt under tassarna. Ännu har jag inte kissat när jag går i koppel men det var duktigt frestande att skvätta lite vid flera tillfällen när det luktade så där galet gott på en grästuva.

Väl hemma igen slöade vi i skuggan och lekte lite med en boll. Jag blev sömnig men vägrade erkänna det för husse. Han genomskådade mig dock och jag fick lägga mig i min gosiga bädd och sova fram till kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s