Nya upplevelser

Vilken förmiddag! Efter frukosten sov jag som en stock och när jag vaknade ville jag ut och kissa omedelbums. Matte öppnade dörren i uterummet och jag satte fart ut. Tvärnit. Någon hade startat en gigantisk dusch. Om det är något jag ogillar och är lite rädd för så är det att bli duschad. Snabbt sprang jag in under taket och fick gjort det jag skulle. Det där med vattenhund är inte något jag har hittat på.

Väl inne igen hade jag världens gosestund med matte och husse. Jag bet knappt något och det var mysigt att inte bli tillrättavisad. Matte och husse ville att jag skulle träna på att gå i koppel. Halsbandet och jag är inte riktigt kompisar så jag gav först matte och sen husse en busig kamp med deras försök att få på mig det. Husse lyckades till slut. Han är klurig han.

Jag fick gå i koppel inomhus. Det var bara att hänga med när matte eller husse gick. Kunde inte motstå att fåna mig vid ett tillfälle. Lade mig helt enkelt på rygg lite snabbt och kasade en liten bit på klinkergolvet innan jag märkte att det inte var helt skönt i halsen. Att gå är betydligt bättre.

Lill-husse har varit borta sen i går kväll. Han har sovit hos en av bästisarna. Nu var det dags att hämta hem honom. Jag fick följa med matte. Det var spännande och en massa intressanta dofter att sniffa på. Bästisen bor bara några hus bort och tur är väl det för jösses vad läskigt det var när en bil kom körandes. Jag höll på att göra i pälsen. Var skönt att komma inomhus hos bästisen. Trodde ett tag att det var sluttränat när vi kom inomhus. Visade sig att vi skulle gå hem också. Jag korsade klorna och hoppades att det inte skulle dyka upp en bil. Vi kom halvvägs sen dök en bil upp. Attans! Gissa om det var skönt att komma hem igen. Husse hade mat klar dessutom. En bra avslutning på äventyret.

20120806-122527.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s